AKTUÁLIS

8264 Szigliget,
Kossuth u. 53.

A TINTA Könyvkiadó által kiírt Lőrincze Lajos könyvtári állománygyarapítási pályázaton intézményünk sikeresen vett részt.

A pályázat iskolai és közkönyvtárak bővítésére nyújt támogatást, 50%-os kedvezményes áron. A kiadványok hatékonyan segítik az anyanyelvi nevelést és az anyanyelvi kompetenciafejlesztést. A korszerű kötetek tükrözik a szókincsében gyorsan változó nyelvünket. Tanulási nehézséggel küzdő tanulókat segítő feladatokat tartalmazó könyvek is érkeztek.

Szigliget, 2022. február 22.

Wekerle Sándor könyvtári állománygyarapítási pályázat, 2019
A TINTA Könyvkiadó által kiírt Wekerle Sándor könyvtári állománygyarapítási pályázaton intézményünk sikeresen vett részt.
A pályázat iskolai és közkönyvtárak bővítésére nyújt támogatást, 50%-os kedvezményes áron. A kiadványok hatékonyan segítik az anyanyelvi nevelést és az anyanyelvi kompetenciafejlesztést.
Szigliget, 2019.október 17.

MOLL alapítványi támogatásra pályáztunk

2018-ban az ének- zene oktatás és a kórus munka támogatása újabb pályázati pénzzel lett megtámogatva, így Dér Krisztina még magasabb szinten fejlesztheti a tanulók képességeit szakóráin és az énekkari foglalkozásokon.

Bővebben: MOOL alapítvány

Hatalmas meglepetés és öröm ért az elmúlt napokban.

Iskolánkban mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy tanulóink környezettudatosan nevelkedjenek. Ennek érdekében gyűjtjük a papírt, az elemet, szedtük a szemetet, védjük az természetet.

Bővebben: Energiatudatos Iskola

Pályázatot nyertünk

A Balatonfüred Önkormányzata pályázatot írt ki iskolák számára azzal a céllal, hogy tanulmányi kirándulás keretében megismerkedhessenek az iskolások a Balatoni hajózással, illetve hogy nyomon követhessék Jókai Mór balatonfüredi érintettségét és az Aranyember című regényének születésének ihletőit, színhelyeit.

Bővebben: Pályázat Balatonfüred