AKTUÁLIS

8264 Szigliget,
Kossuth u. 53.

Wekerle Sándor könyvtári állománygyarapítási pályázat, 2019
A TINTA Könyvkiadó által kiírt Wekerle Sándor könyvtári állománygyarapítási pályázaton intézményünk sikeresen vett részt.
A pályázat iskolai és közkönyvtárak bővítésére nyújt támogatást, 50%-os kedvezményes áron. A kiadványok hatékonyan segítik az anyanyelvi nevelést és az anyanyelvi kompetenciafejlesztést.
Szigliget, 2019.október 17.

Hatalmas meglepetés és öröm ért az elmúlt napokban.

Iskolánkban mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy tanulóink környezettudatosan nevelkedjenek. Ennek érdekében gyűjtjük a papírt, az elemet, szedtük a szemetet, védjük az természetet.

Bővebben: Energiatudatos Iskola

Pályázatot nyertünk

A Balatonfüred Önkormányzata pályázatot írt ki iskolák számára azzal a céllal, hogy tanulmányi kirándulás keretében megismerkedhessenek az iskolások a Balatoni hajózással, illetve hogy nyomon követhessék Jókai Mór balatonfüredi érintettségét és az Aranyember című regényének születésének ihletőit, színhelyeit.

Bővebben: Pályázat Balatonfüred

MOLL alapítványi támogatásra pályáztunk

2018-ban az ének- zene oktatás és a kórus munka támogatása újabb pályázati pénzzel lett megtámogatva, így Dér Krisztina még magasabb szinten fejlesztheti a tanulók képességeit szakóráin és az énekkari foglalkozásokon.

Bővebben: MOOL alapítvány